Steunzolen

Heeft uw last van vermoeide voeten of andere voetklachten zoals holvoeten, platvoeten, doorgezakte voorvoeten, voorvoet klachten, spreidvoeten, hielspoor, beenlengte verschil enzovoort. Dan kunnen schoenaanpassingen of steunzolen een oplossing bieden. Hiervoor kunt uw bij Groothuis schoenen terecht voor een kosteloos voet onderzoek.

Het voet onderzoek wordt altijd gedaan door een vakkundig persoon. Tijdens het voet onderzoek maken wij gebruik van de modernste technologie, namelijk met een digitale 2D en 3D scan. Naast de nieuwste technologie is het ook nog mogelijk om het voet onderzoek te doen door middel van een blauwdruk. Aan de hand hiervan kunnen we bepalen wat in uw geval de beste oplossing is.

Mocht het nodig zijn een paar individueel vervaardigde steunzolen te maken, dan worden deze aangemeten. Het aanmeten van de steunzolen gaat volgens de modernste technieken, dit gebeurt aan de hand van een digitale voet-scan. Ook kunnen wij het nog aan de hand van een gipsafdruk doen. Met behulp van deze voet-scan of gipsafdrukken worden dan de steunzolen gemaakt. De voet-scan bewaren wij zorgvuldig en de gipsafdrukken worden aan u mee gegeven. Wanneer uw steunzolen dan aan vervanging toe zijn of u wil een extra paar, dan bent u gegarandeerd van een identiek paar steunzolen.

Kosten

De kosten voor een paar steunzolen bedraagt € 170,- euro inclusief het aanmeten. Een herhalingspaar steunzolen bedraagt € 145,-. Schoenaanpassingen worden altijd gedaan naar een voorafgaande prijsopgave.

Levertijd

Wij streven er naar om steunzolen binnen 10 werkdagen af te leveren.

 

Vergoedingen

Groothuis schoenen brengt de kosten voor de steunzolen bij u in rekening. De kosten voor steunzolen worden niet door de basisverzekering vergoed. Heeft u een aanvullende verzekering, dan is het mogelijk om het volledige bedrag of een deel van het bedrag van de steunzolen terug te krijgen. Controleer hiervoor uw polisvoorwaarden.