Verbandschoenen Pulman New comfort


Verbandschoenen

Heeft uw wondjes of huiddefecten aan de voeten na bijvoorbeeld een chirurgische ingreep. Dan kunt u bij Groothuis schoenen terecht voor de juiste verbandschoenen. Dit is de perfecte oplossing voor als u tijdelijke uw huidige schoenen niet kunt dragen.

De verbandschoenen zijn zo ontworpen dat ze aan uw voeten voldoende ruimte bieden. Hierdoor kunt ook met verband om uw voeten in uw schoenen. De verbandschoenen lijken op een pantoffel en zijn gemaakt van een flexibel vilt. Dit is een goed ventilerend en licht materiaal. Hierdoor voelt de verbandschoen zachter aan dan uw huidige schoenen. Het ventilerende materiaal zal het herstelproces van uw voeten bevorderen. Hierdoor zal u sneller weer gebruik kunnen maken van uw eigen schoenen.

De verbandschoenen beschikken over zeer buigzame, lichtgewicht en een comfortabele antislip zool.
Doordat de verbandschoenen een ruim inschot hebben, kunt u makkelijke met uw voeten in de verbandschoenen komen. De verbandschoenen zijn goed in de breedte aan te passen. Hierdoor kunt u de verbandschoenen zelf perfect passend maken.Door gebruik te maken van verbandschoenen, kunt u ook tijdens uw herstel periode veilig en comfortabel lopen.

Wat is de werkwijze?

Bij Groothuis helpen wij u graag aan een paar goede verbanschoenen. Tijdens een bezoek wordt er samen met u bekeken welke verbandschoenen u nodig heeft. Normaliter voldoen de fabrieksmatig vervaardigde  verbandschoenen. Deze zijn bij Groothuis verkrijgbaar van de merken Pullman en Bimakon. De verbanschoenen zijn in alle vormen en maten beschikbaar. Heeft u een verbandschoen nodig, dan kunt u bij Groothuis altijd terecht.

Het is mogelijk dat deze confectie verbandschoenen niet voor u voldoen. Het is bij Groothuis dan ook mogelijk om deze speciaal voor u op maat te laten maken. Hiervoor zullen uw voeten worden aangemeten door middel van een blauwdruk en een gipsafdruk.

Laat u adviseren door Groothuis

Weet u niet precies wat u nodig heeft, of wilt u een afspraak maken? De medewerkers van Groothuis staan u graag te woord, om u te adviseren en uw vragen te beantwoorden. Maak vandaag nog makkelijk en snel een afspraak op het moment dat u het best uit komt.